Els alcaldes de Montagut i Mieres es presenten aquest mes de maig per últim cop

Dos alcaldes, els de Montagut i Mieres, es tornen a presentar a les eleccions del maig per última vegada. Ho argumenten, com és el cas del d’Olot, perquè estan a favor de la limitació de mandats. En canvi, l’alcalde de Sant Ferriol prefereix plegar si troba substitut.

 Mònica-Boix-alcaldessa-de-Montagut-i-Oix

Montagut i Oix

L’alcaldessa de Montagut i Oix ja va anunciar ara fa 4 anys que no tenia intenció d’allargar-se molt a l’Ajuntament i es ratifica amb aquest plantejament després del primer mandat. Uns 4 anys plàcids a nivell polític, no es va presentar cap altra llista, però complicats a nivell econòmic en l’inici. En declaracions a Ràdio Olot, ha explicat que es torna a presentar aquest mes de maig i que ja no ho farà més. De moment, estan buscant gent per a la llista.

joseprovira

Mieres

Qui també es presenta i diu que ho fa per última vegada és Josep Rovira, alcalde de Mieres des del 2007. Als micròfons d’aquesta casa també ha explicat que la seva intenció és que aquest maig sigui l’últim cop es que es presenti. Rovira creu que 12 anys és temps suficient i que el 2019 caldrà donar pas a noves formacions.

DIGITAL CAMERA

Sant Ferriol

D’aquesta manera, si aconsegueixen repetir, ja hi hauria 3 municipis garrotxins que ara sembla que renovarien segur alcaldia el 2019: Olot, Mieres i Montagut i Oix. Uns canvis d’alcalde que aquest maig ja es produiran segur a Castellfollit, Riudaura i Tortellà. A aquesta llista s’hi podria afegir Sant Ferriol. L’alcalde, Josep Masmitjà ha explicat, també en declaracions a Ràdio Olot, que si li troben substitut, aquest maig ja no serà candidat. Masmitjà és alcalde de Sant Ferriol des de l’any 91. A hores d’ara, els partits estan en la recta final de l’elaboració de candidatures i de llistes ja que en menys d’un mes s’han d’entregar de manera oficial per a poder-se presentar.

One Response to “Els alcaldes de Montagut i Mieres es presenten aquest mes de maig per últim cop”

  1. Joan

    Ja sabem el que faran per a les municipals de maig els 20 municipis de la Garrotxa, menys el 21 Argelaguer, ¿sap algú alguna cosa de CiU i ERC? es presenten o no..

    Respon

Respon