Els ‘autoconcerts' d'Olot, primer contacte amb la música en viu després del confinament

Tornen els concerts a Olot… des del cotxe. Avui i demà l’esplanada de l’antiga estació acollirà quatre concerts en viu que es podran seguir en format autocine. Relat, Kozama, El Pot Petit i Pop per Xics tornaran als escenaris i ho faran en els ‘autoconcerts’ programats dins el cicle Encontres a la Fase 2. Alguns d’ells es mostren “il·lusionats i feliços” de tornar a actuar amb públic després de molts mesos. 

Foto: El Pot Petit


 

Tant pel grup Relat com per al Pot Petit els concerts d’aquest cap de setmana seran els primers després del confinament. Després de mesos tancats a casa o a l’estudi, els dos grups garrotxins actuaran a l’esplanada de l’estació amb un format totalment innovador i únic: ho faran amb el públic dins els seus cotxes. Una experiència que segons l’Helena Bagué del Pot Petit serà tota una aventura.

 

Relat és un dels grups que actuarà aquest divendres a Olot


Per en Nil Gallego del grup Relat també serà una experiència totalment nova. Ho explica ell mateix a Ràdio Olot.

 

Els concerts tindran lloc aquest divendres i dissabte a l’esplanada de l’antiga estació d’Olot. El públic hi accedirà amb el seu cotxe i podrà veure l’actuació en directe i escoltar-la a través de la ràdio. Una proposta innovadora que forma part del cicle cultural ‘Encontres a la fase 2’ que diumenge també oferirà música clàssica a l’Hospici. Els autoconcerts seran avui a les deu de la nit amb els grups Relat i Kozama i demà dissabte a les sis de la tarda amb El Pot Petit i Pop per Xics.

Respon