Els bars i restaurants de la Garrotxa alerten del relaxament entre els clients més joves

Canvis de taula o entrar al local sense mascareta són alguns dels comportaments que més han detectat. Per altra banda, també han notat que molts adults tenen por a utilitzar l’interior dels locals. L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa admet que és un problema de confiança.

Els restauradors mostren la seva preocupació pel comportament d’alguns clients (Pau Masó)

Amb la desescalada i l’arribada de la calor, els àpats de retrobament han omplert bars i restaurants. Sovint, però, es produeix un relaxament. El sector l’ha detectat, sobretot, entre els clients més joves. El president de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, Gerard Xifra, reconeix que fins i tot han hagut d’avisar a clients.

 

Per altra banda, l’Associació d’Hostalatge ha notat temor entre els adults a entrar als locals. Es mostren preocupats perquè això significa una davallada de la clientela. Xifra creu que la millor manera per solucionar-ho és mostrar que els bars i restaurants són llocs segurs.

 

L’ús de mascaretes és obligatori tant en bars com en restaurants, excepte en el moment de menjar. El gremi remarca que és clau que, tant clients com restauradors, segueixin  totes les mesures per prevenir contagis i evitar fer un pas enrere.

Respon