Els batlles del Ripollès denuncien falta de busos fins a l'hospital d'Olot

Els dies laborables hi ha només vuit serveis des de Ripoll, mentre que amb l’Hospital de Vic en tenen el triple entre bus i tren. A més, també critiquen que les derivacions de pacients a la Garrotxa no van ser consensuades amb el territori. 

Regidors i alcaldes del Ripollès (ACN)


Des del mes passat, les operacions de cirurgia general i digestiva quirúrgica amb ingrés així com les d’urgència es deriven a l’Hospital d’Olot o al Trueta de Girona, excloent l’opció d’anar a l’Hospital de Vic com es feia fins ara. Des del Ripollès denuncien que el canvi s’ha fet sense tenir en compte el transport públic que els uneix amb la Garrotxa. L’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, denuncia que pateixen un “greuge” per la falta de combinacions de línies de bus fins a l’hospital garrotxí.

 

En dies laborables hi ha 27 serveis (bus i tren) entre Ripoll i Vic mentre que amb Olot són només vuit (tots de bus). Reclamen a la Generalitat que posin més combinacions de bus amb la capital garrotxina. Des del Consell Comarcal del Ripollès, el seu president, Joaquim Colomer, diu que Salut va decidir derivar ciutadans a Olot sense el consens del territori.

 

Colomer també creu que caldria treure més rendiment del TAC de l’Hospital de Campdevànol per reduir la llista d’espera. Des del Ripollès, també es queixen que la distància entre l’estació de busos d’Olot i l’hospital és molt llarga.

One Response to “Els batlles del Ripollès denuncien falta de busos fins a l’hospital d’Olot”

  1. isabel

    bueno la gente de olot tambien estamos sin transprte unbano el sabado hasta la
    s 13 horas y el domingo nada y si no tienes dinero para un taxi pues a pie

    Respon

Respon