Els campus esportius també s'adapten a la nova situació

Això vol dir que les activitats s’hauran de fer amb distàncies de seguretat. Alguns campus, com el de la Unió Esportiva Olot o el del Joventut de Badalona a Olot, s’han cancel·lat, però d’altres s’han mantingut. És el cas del campus de futbol i nutrició de les Preses: el Samba Campus. També s’han organitzat les activitats d’estiu del Club Natació Olot i altres propostes a Olot i comarca.


Els campus esportius també s’han hagut d’adaptar a la nova situació. Els que han decidit mantenir l’edició d’aquest estiu ho han fet conscients que no seria fàcil. En el cas dels campus d’esports d’equip, les activitats s’hauran de fer garantint les distàncies de seguretat entre els participants i altres mesures de prevenció. Ho explica Albert Canal. Ell és el director del Samba Campus, el campus de futbol i nutrició ideat per Sergi Mateo que comença avui a les Preses.

 

El Samba Campus és un dels pocs campus d’esports d’equip que es fan a la Garrotxa aquest estiu. A diferència dels anys anteriors, no s’han organitzat ni el campus de futbol de la Unió Esportiva Olot que es feia a Tortellà ni el campus de bàsquet del Joventut de Badalona que es feia al pavelló d’Olot. Sí que hi ha activitats d’esports individuals. El Club Tennis Olot, per exemple, ja va començar el seu campus d’estiu la setmana passada i el Club Natació Olot arrenca avui les seves activitats d’estiu. La presidenta del club és Gemma Soy.

 

Dins de la programació de l’Estiu Riu d’Olot, també hi ha casals esportius per a nens i joves, i a la comarca hi ha altres propostes esportives. A banda dels tradicionals cursets de natació, destaca, a la Vall d’en Bas, un curs d’equitació i, a Sant Joan les Fonts, el casal d’estiu del Club Poliesportiu Santjoanenc i el casal de bàsquet del mateix club.

Respon