Els comerciants d'Olot demanen respectar els períodes de rebaixes

Aquest serà el primer cap de setmana de rebaixes. A Olot s’oferiran promocions variades que poden superar el 50%. Els comerciants de la ciutat asseguren que el període de descomptes és una part important de la facturació anual. També denuncien la llibertat que hi ha actualment i que permet fer rebaixes tot l’any. 


Des d’aquest dilluns els descomptes i promocions inunden els comerços de la ciutat. Després de Nadal arriben dos mesos de rebaixes. Aquest serà el primer cap de setmana i s’espera que l’afluència a les botigues sigui notable. Des de l’Associació de Comerciants d’Olot, el seu president, Jordi Rovira, diu que el període de rebaixes és una part important en la facturació anual.

 

Els descomptes que poden trobar els olotins poden superar el 50% i seran graduals a mesura que avanci el període de vacances. Actualment, però les rebaixes són presents tot l’any. El Tribunal Constitucional va tombar la llei catalana de comerç i des de fa temps els botiguers tenen barra lliure.  El president de l’ACO es queixa d’aquesta situació i demana respectar els dies marcats.

 

Les rebaixes d’aquest 2019 van començar el dilluns i s’allargaran fins al sis de març.

 

Respon