Els comerciants d’Olot encaren les rebaixes d’hivern amb bones perspectives

Segons l’Associació de Comerciants la temporada hivernal ha estat “fluixa” i hi ha força estoc per vendre. Valoren les rebaixes com un “complement a la temporada”, ja que les vendes nadalenques són part important de l’ingrés anual. 

Foto: ACN


El proper cap de setmana serà el primer de rebaixes. El període de descomptes ja ha començat aquesta setmana i els comerciants d’Olot creuen que pot ser un bon període després d’una campanya hivernal “irregular”. Ho explica el president de l’ACO, en Jordi Rovira, als micròfons de Ràdio Olot.

Es preveu que els comerciants facin descomptes per sobre del 20% i les rebaixes serveixin als compradors per trobar bon producte, ja que, segons Rovira, ha quedat força estoc. El president de l’Associació de Comerciants d’Olot també assegura que, per les botigues, les rebaixes són un complement a la campanya d’hivern, “la més important de l’any”.

 

Rovira també fa una crida a la ciutadania: demana confiar en el comerç local. Segons el president de l’ACO, la venda per Internet és una de les principals amenaces dels comerciants de la ciutat. L’època de rebaixes d’hivern s’allargarà durant setmanes. Tot i això, cada vegada és més habitual trobar tota mena de descomptes en qualsevol època de l’any, sobretot en les grans superfícies.

 

Respon