Els comerciants d'Olot no hauran de pagar els llums de Nadal d'aquest any

Olot finançarà íntegrament els llums de Nadal d’aquest any. L’Ajuntament assumirà la part que pagaven els comerciants de la ciutat. Es tracta d’una mesura excepcional per ajudar els botiguers a fer front a la crisi del coronavirus. Això farà que l’ajuntament hagi de posar 14.000 euros més que l’any passat. 


El consistori ha assegurat que tot i la decisió, la il·luminació nadalenca serà la mateixa que el 2019 i s’il·luminaran els mateixos carrers. La diferència, però, serà que els comerciants no hauran de pagar la seva part. El regidor de Promoció Econòmica d’Olot, Estanis Vayreda, diu que es tracta d’una mesura que vol ajudar al comerç de la ciutat.

 

El cost total dels llums de Nadal d’Olot és de 50.000 euros. Fins ara, els comerciants en pagaven uns 14.000 que corresponien a la il·luminació de la zona centre. La resta, més de 30.000 euros, la posava l’ajuntament i corresponia a la resta d’avingudes i carrers de la ciutat.

 

L’Ajuntament s’ha compromès a mantenir la mateixa il·luminació que l’any passat. A més, el consistori també treballa per mantenir la pista de gel i està estudiant amb Els Catòlics com rebre els Reis d’Orient amb totes les mesures anticovid necessàries.

Respon