Els divendres d'aquesta temporada fem ‘La Tàctica' a Ràdio Olot

Aquest és el nom del programa que s’estrena aquest divendres al vespre, a dos quarts de vuit, i que farà la prèvia esportiva del cap de setmana. El conduirà Sandra Sotillo.


En menys de mitja hora, ens posarem en situació per saber quin cap de setmana espera l’esport garrotxí. A ‘La Tàctica’, amb Sandra Sotillo, farem la prèvia més completa del partit de la Unió Esportiva Olot. Sabrem com l’afronta l’equip olotí, què hi diu l’entrenador i com serà el rival. També repassarem la jornada del futbol territorial, amb especial atenció als quatre conjunts garrotxins de Segona Catalana, i el partit del Girona a Primera Divisió. I no deixarem de banda el poliesportiu: entrarem a fons en els partits més destacats i sempre farem un cop d’ull al menú complet del cap de setmana.

‘La Tàctica’ s’estrena aquest divendres al vespre, a dos quarts tocats de vuit, i completa la programació esportiva de Ràdio Olot. S’afegeix al ‘Tercer Temps’, que s’emet els dilluns a dos quarts de dues del migdia i de vuit del vespre, i a les retransmissions de la Unió Esportiva Olot i el Club Patinatge Artístic Olot. El nou programa, d’una mitja hora de durada, es podrà escoltar els divendres després de l’Informatiu del Vespre i els dissabtes a les tres de la tarda.

Respon