Els empresaris garrotxins, sobre el rebrot: “Complir els protocols és un interès mutu”

El teixit empresarial garrotxí surt en defensa pròpia després del brot de coronavirus aparegut la setmana passada. El Cercle EURAM afirma a Ràdio Olot que se segueixen “escrupolosament” els protocols de seguretat i higiene i també remarca que se senten assenyalats per un brot, que segons la patronal, no va néixer a l’àmbit laboral. Afirmen que és més fàcil contagiar-se al carrer que a la feina.

Imatge d’arxiu (ACN)


Els empresaris han defensat que el brot de la setmana passada no va aparèixer dins l’empresa en qüestió, sinó que la infecció va venir de fora. El president del Cercle Euram, Òscar Rodríguez, diu a Ràdio Olot que “cal prendre consciència” i que on no es compleixen les normes és al carrer.


“Alerta a qui assenyalem”

La patronal garrotxina afirma que notícies com la de la setmana passada poden tenir “conseqüències negatives” a nivell corporatiu. Diuen que se senten “estigmatitzats”.


El president del Cercle Euram ha volgut deixar clar que “per interès mutu” entre empresari i treballador les empreses de la comarca segueixen escrupolosament les mesures de seguretat i higiene.


Segons la patronal, els empresaris han hagut de fer “sobreesforços econòmics” per complir amb les mesures corresponents. En moltes ocasions, comprant equips de protecció que, segons el Cercle Euram, han multiplicat per deu el seu preu original.

Respon