Els equipaments i la política nacional centren el debat de Mieres a Ràdio Olot

Enric Domènech de Vivim Mieres defensa l’ús dels espais que té el poble, mentre que el candidat del PSC, Francesc Fàbrega, assegura que n’hi ha masses. El socialista no es va mullar sobre el debat polític nacional i Domènech va assegurar que seguiran una política continuista. 

Enric Domènech (esquerre) i Francesc Fàbrega (dreta)


Dues llistes es disputen l’alcaldia de Mieres el pròxim 26 de maig. Una és la de Vivim Mieres amb l’actual alcalde Enric Domènech al capdavant. L’altra és la llista del PSC amb Francesc Fàbrega com a número u. Segons el candidat de Vivim Mieres la seva principal preocupació, si arriben a l’alcaldia, serà continuar amb la participació ciutadana com a eix central de les seves polítiques. Pel que fa al candidat socialista, Fàbrega assegura que cal millorar la indústria del municipi. Respecte als equipaments del poble, els dos candidats tenen visions oposades.

 

On també van tenir discordances, va ser en la política nacional. Fàbrega no es va voler mullar respecte al procés d’independència de Catalunya.

 

Respecte a la gestió pública de l’aigua que Mieres ha començat aquest any tots dos candidats s’han compromès a consolidar-la. També han coincidit a seguir endavant amb el procés participatiu de Can Musquera. Respecte a la gestió de residus, Fàbrega ha aclarit que ell no canviaria el model i Domènech ha explicat que, revaliden l’alcaldia, ho posaran en mans de la ciutadania.

 

Poble a poble: Mieres

One Response to “Els equipaments i la política nacional centren el debat de Mieres a Ràdio Olot”

  1. Joan

    Aquest que diu ser socialista ,és com en Boadella ens voldria tots a la preso ,no té res de socialista sempre s’ha acreditat del PP i últimament de vox ,és un mal elements i no es legal , que vagi em compte que no li treguin la paga i aquí o deixo ,salut i que déu ens tregui d aquest alament ….

    Respon

Respon