Els estudiants de la Garrotxa treuen la quarta millor mitjana de Catalunya a la selectivitat 2019

Ho han fet per darrere dels alumnes del Pla de l’Estany, la Segarra i el Solsonès. Aquest any, la nota mitjana dels estudiants garrotxins és de 6’93, tres dècimes per sobre de la dada catalana. Tots els alumnes de la comarca que van fer les PAU el passat mes de juny, van aprovar.

+

Els estudiants garrotxins van superar la nota mitjana del país (ACN)

Una vegada més els estudiants de la Garrotxa tornen a ser dels que treuen una nota més alta a la Selectivitat a Catalunya. Per cinquè any consecutiu la mitjana dels alumnes garrotxins supera la del país. Enguany la nota mitjana de les PAU a la Garrotxa ha estat de 6’93 punts, una xifra que situa la Garrotxa com la quarta comarca de Catalunya amb la nota més alta. Per davant seu hi ha el Solsonès, la Segarra i el Pla de l’Estany, qui ha tret la millor mitjana de Catalunya amb un 6,99.

Respecte a l’any passat, la nota mitjana de la Garrotxa ha baixat cinc dècimes. El 2018 els estudiants garrotxins van treure la millor mitjana catalana amb un 7,4.

Un altre aspecte a remarcar que ja és una tònica els últims anys, és que tots els estudiants garrotxins que van fer la selectivitat aquest 2019 van aprovar.

Respon