Els food trucks, la màgia i la música es barregen a l’Underbridge de Besalú

Una nova iniciativa sota el pont que vol acomiadar l’estiu per la porta gran. S’ha estrenat aquest dijous i durarà fins diumenge.

underbridge

Preparació de l’Underbridge a Besalú (Turisme Besalú)

Aquest dijous s’ha inaugurat el primer Underbridge de Besalú, una iniciativa organitzada per Albert Blázquez, Andreu Prujà i Josep Roura, gerents i treballadors del local Miqwahs. El més destacat són els food trucks, les típiques furgonetes que venen menjar ràpid (hamburgueses, frankfurts, creps, etc.). N’hi ha quinze i estan situades sota el pont durant tots els dies. Un dels organitzadors de l’esdeveniment, Albert Blázquez, explica per què es van decidir a crear-lo.

No només hi haurà food tracks, sinó que hi haurà moltes més activitats per a joves i adults. A l’Underbridge hi col·laboren diferents grups de música, com ara Ojos de Brujo. A part de música, és farà un espectacle de màgia amb el mag Raul Black i també es farà una passarel·la de models. Blázquez remarca que les activitats les poden gaudir tant grans com petits.

L’Underbridge de Besalú ha començat aquest dijous i s’acabarà diumenge. Totes les activitat són sota el pont de Besalú i voltants.

Respon