Els grups de l’oposició creuen que la rebaixa fiscal de l’equip de govern d’Olot no és suficient

ERC i la CUP ja han assegurat que en el ple d’aquest dilluns votaran en contra de les noves ordenances fiscals que preveuen un augment del 4% de l’IBI i del 4’7% en la taxa d’escombraries. Tots els partits creuen que l’equip de govern els ha menystingut, ja que es van assabentar de la nova proposta a través de la premsa.

ERC i la CUP ja han dit que votaran en contra les ordenances en el ple d’aquest dilluns (Pau Masó)


Tot torna a començar en el ple d’avui. L’equip de govern portarà les noves ordenances fiscals a aprovació sense tenir el consens. Els grups de l’oposició han assenyalat a Ràdio Olot que la rebaixa de l’augment d’impostos és insuficient. Des d’ERC, Josep Quintana, diu a aquesta emissora que “no és el moment d’apujar impostos” i demanen que es retallin algunes partides com l’Espai Cràter.

 

Des del PSC, una de freda i una de calenta. Creuen que és positiu que l’equip de govern hagi “recapacitat”, però pensen que la baixada no és suficient. Un dels seus regidors és Jaume Mir.

 

I des de la CUP també es mostren descontents amb la nova proposta fiscal i  critiquen sobretot l’actitud de l’equip de govern. El seu portaveu és Lluís Riera.

 

Tots tres partits de l’oposició coincideixen a dir que s’han sentit “menystinguts” per l’equip de govern.

Respon