‘Els Interrogants de la Ciència’ tornaran a donar respostes als olotins

A partir d’aquest divendres, el cicle de conferències estrenarà una nova programació que enguany contempla 10 xerrades fins al mes de maig. Temes com la taula periòdica, el cervell humà, l’electricitat o la intel·ligència artificial seran alguns dels àmbits que es tocaran en la tretzena edició del cicle.

Una de les xerrades (SIGMA)


Olot bull durant l’any de conferències i xerrades. Un dels cicles que atrau més públic és el d’”Els Grans Interrogants de la Ciència”, un programa de conferències que recull temes científics i els intenta fer amens per a persones que no hi entenen de ciència. Ho explica la directora dels Museus d’Olot, Montse Mallol.

 

En la tretzena edició del cicle s’han recollit xerrades sobre la intel·ligència artificial, les malalties hereditàries, les micotoxines o els fenòmens geològics que poden esdevenir a la Garrotxa. Els Interrogants de la Ciència se celebren un divendres al mes a les set de la tarda al Casal Marià. El cicle comença aquesta setmana amb una xerrada sobre el cervell humà a càrrec del doctor en Biologia, Martí Colom. El programa i el tipus de conferències que es fan s’organitza des de l’Institut de Cultura d’Olot, el Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa i el Museu dels Volcans.

Respon