Els joves d'Olot protagonitzen la primera experiència de pressupostos participatius

Els joves d’Olot podran decidir a què dediquen 10.000€ dels pressupostos de l’Institut Municipal d’Educació de la ciutat. Tal i com els va avançar Ràdio Olot, els joves hauran de presentar projectes que seran aprovats en assemblea. És la primera experiència de pressupostos participatius de la ciutat.

 pressupostosparticipatius

Presentació del projecte (Jordi Altesa) 

Cada jove de 12 a 29 anys podrà presentar el projecte que vulgui per tal de materialitzar-se amb el suport econòmic de l’IME. Ara bé, aquests 10.000€ no es donaran de manera íntegra sinó que ho faran amb un màxim de 1.500€ que provindran d’aquest fons. Un dels objectius de la proposta és que els joves aportin la idea però després també es posin al capdavant per a fer-la realitat.

L’Assemblea de Joves es farà el divendres 27 de març a l’Espai Ideal d’Olot. Allà s’hauran de defensar les diferents propostes i, per votació, s’acabarà decidint les que es tiren endavant.

Cada jove que estigui en aquesta franja d’edat rebrà una carta alertant-lo del procés perquè hi participi d’una manera o altra. El termini per a presentar la candidatura és el 6 de març i es pot fer a l’Espai Ideal o a l’Ipunt de l’institut.

Respon