Els jugadors assumeixen la responsabilitat del mal moment de l’Olot

Albert Blázquez demana que cadascú faci autocrítica i entre tots clavin un cop de puny sobre la taula
| 10 de desembre de 2020

Ho diu el capità, Albert Blázquez. Demana que cadascú faci autocrítica i entre tots clavin un cop de puny sobre la taula. El defensa reconeix que no pot ser que els rivals sempre s’avancin en el marcador.

Imatge: David Planella

L’Olot busca respostes i no les troba. El 3-1 de dimarts al camp de l’Hospitalet ha fet un forat important i els jugadors entonen el mea culpa. L’actual capità de la plantilla, Albert Blázquez, diu que han de fer un pas endavant i reconeix que els afecta molt anar per darrere en el marcador a cada partit.

L’Olot ha jugat fins ara set partits de lliga, en cap ni un s’ha avançat en el marcador i en quatre ha rebut algun gol abans del minut 20, molt aviat. Recuperar la solidesa defensiva ha de ser el primer pas.

En set partits d’aquesta temporada l’Olot ja ha rebut dotze gols quan en tot el curs passat només en va encaixar dinou. La diferència és abismal i l’equip sap que no pot continuar així. Diumenge, a dos quarts de cinc de la tarda, tindrà una nova oportunitat de refer-se a casa contra el Lleida Esportiu, un dels equips més golejadors d’aquest primer terç de competició.