Els jugadors de l'Olot no s'amaguen: volen ser a la part alta la temporada que ve

Tant els que han renovat com els que han arribat tenen en ment repetir o millorar el paper d’aquest curs. Es veuen capaços de competir contra els millors i ser candidats a tot. La confiança i la seguretat, diu l’entrenador, Raúl Garrido, són claus.

Alguns jugadors, en una imatge d’arxiu (Nuri Marguí/UEO)

Tot i que el discurs oficial del club no ha canviat —s’haurà de competir setmana a setmana sense mirar gaire la classificació—, alguns jugadors de la Unió Esportiva Olot ja han admès obertament que lluitaran per tot el curs que ve. Tots els que han renovat han dit més o menys alt que volen mantenir la línia ascendent que portaven abans que el coronavirus tallés aquesta temporada. Un dels que ha parlat més clar ha estat Pedro del Campo. El migcampista figuerenc, una de les sensacions d’aquest any, diu que al vestidor tothom afronta el repte i que ningú mira cap a un altre cantó. Ja no fa por parlar de play-off.


En la mateixa línia, s’expressa un dels capitans de l’equip, Albert Blázquez. El polivalent defensa besaluenc les ha vist de tots colors amb l’Olot des que hi va arribar l’estiu del 2015 i, en aquests anys, mai havia tingut a Segona B la sensació que té ara.


La confiança

Arribar a tenir aquesta confiança és la gran victòria que ha aconseguit l’Olot de Raúl Garrido. El tècnic valencià reconeix que al mes de març veia els seus jugadors capaços de tot. Fins i tot no jugant tan bé, com en l’últim partit contra el Badalona, guanyaven.


El repte de Raúl Garrido de cara a la temporada que ve serà mantenir aquesta seguretat en els jugadors. El primer pas per aconseguir-ho era renovar la major part del bloc i, a hores d’ara, els deures estan fets amb dotze continuïtats confirmades. A més, han arribat dos nous jugadors: el davanter Juan Delgado, a qui Garrido coneix bé del futbol valencià, i el porter Albert Batalla, que ocupa el buit de Marc Vito.

Respon