Els jugadors d’hoquei patins hauran de portar casc a partir de la temporada que ve

Així ho ha aprovat l’assemblea de la Federació Catalana de Patinatge. Els jugadors sèniors de l’Hoquei Olot no ho veuen clar, reivindiquen que l’hoquei és segur i demanen que la mesura es comenci a aplicar només a les categories de base.


Per tretze vots a favor, un vot en contra i dues abstencions, la primera assemblea telemàtica de la història de la Federació Catalana de Patinatge va aprovar l’ús del casc a l’hoquei patins. A partir de la temporada que ve, tots els jugadors de totes les competicions organitzades per la Federació hauran de portar obligatòriament un casc específic i homologat que s’haurà de fabricar en els propers mesos. D’aquesta manera, es volen evitar possibles lesions provocades per cops de cap, però els jugadors sèniors no ho acaben de veure clar. El jugador del primer equip i coordinador de l’Hoquei Olot, Aniol Mangas, diu a Ràdio Olot que la mesura s’hauria d’implementar progressivament i començar pels jugadors de base.


Segons la Federació Catalana de Patinatge, les lesions a la cara i al cap a l’hoquei patins han augmentat lentament però constantment en els últims anys i han comportat conseqüències greus per als esportistes. Per això, fa tres anys va formar una comissió encarregada de desenvolupar el projecte del casc. Ara el procés arriba a la recta final: l’assemblea ha aprovat l’obligatorietat del casc per a temporada que ve i els últims passos que queden són fabricar-lo i comercialitzar-lo.

One Response to “Els jugadors d’hoquei patins hauran de portar casc a partir de la temporada que ve”

  1. Giorgiana Gugonea

    Avui al matí, a bonarea del centre d Olot, una dona que poc ha entès l’importància, ha comentat a demanar- li respectuosament, que guardi la distància requerida, després de que la caixera no li va dir res que s’esperi i no posi productes per la cinta molt petita, fins que n’acaba la persona que la té endavant.

    Respon

Respon