Els Mossos d’Esquadra detenen un home per robar en dos supermercats de la Garrotxa

També tenia una ordre de detenció per un altre robatori a l’Hospitalet de Llobregat. El lladre utilitzava un aparell per desactivar les alarmes dels supermercats. Entre els productes sostrets hi havia centenars de càpsules de cafè, una seixantena de pots de desodorant i 14 torrons.

Els productes robats (Mossos)


La detenció va tenir lloc el passat dijous 21 de novembre a Sant Esteve d’en Bas. Es tracta d’un home de 26 anys i veí de Barcelona. El van detenir en un control de trànsit i després de veure que tenia la ITV caducada. Els agents van veure que li constava un requeriment judicial amb una ordre de detenció d’un jutjat de l’Hospitalet de Llobregat per un delicte contra el patrimoni.

Al maleter hi havia una gran quantitat de productes alimentaris i de neteja, entre els quals 80 caixes de càpsules de cafè, 4 ampolles de whisky, cinc ampolles de cava, cinc caixes amb 6 ampolles de licor, 61 pots de desodorant de diverses marques o 14 torrons,  del quals l’home no donava cap resposta coherent pel que fa al seu origen.

Quan els agents el van escorcollar li van trobar a sobre un aparell per desactivar les alarmes dels productes que es podrien trobar protegits. També van veure que portava posat sota els pantalons una peça de roba tipus coulotte ciclista de licra elàstic, per poder ocultar els objectes que sostreia.

Els agents van detenir l’home pel requeriment judicial que tenia i posteriorment van esbrinar que els productes que duia els acabava de furtar a dos supermercats de les Preses, per aquest motiu també se l’acusa d’un delicte de furt. El jutjat de guàrdia d’Olot ha decretat llibertat amb càrrecs per al detingut.

 

 

Respon