Els Mossos detenen dos lladres que havien entrat a robar a l’església de Fares de Sant Ferriol

Els dos delinqüents s’havien emportat figures religioses de la parròquia amb l’objectiu de vendre-les. Gràcies a la col·laboració ciutadana els Mossos van poder localitzar les peces robades a Sant Gregori i retornar-les a l’església.

L’església de Fares a Sant Ferriol (ACN)


En principi, els fets haurien passat aquest diumenge. Els dos lladres haurien forçat la porta de l’església amb un mall. Es van endur imatges religioses com l’estàtua principal que presideix l’altar, una representació de la Immaculada Concepció de mitjans del segla XX feta al taller d’Olot Arte Cristiano. A més, també es van endur tres imatges més petites d’entre 20 i 40 centímetres corresponents a Sant Josep i dues marededéus.

Els Mossos d’Esquadra van poder enxampar els dos lladres a Sant Gregori abans que les peces fossin posades a la venda. Un veí  va avisar la policia que sospitava que les peces eren robades. Els Mossos van muntar un dispositiu i van decomissar les figures.

L’església de Fares només s’utilitza un o dos cops a l’any. El mossèn explica que fins ara no havien tingut cap intent de robatori. Fa poc es va fer una neteja dels entorns de l’església que l’haurien fet més visible des de la C-66.

Aquest dilluns al matí han presentat la denúncia als Mossos d’Esquadra que mantenen la investigació oberta.

Imatge de les figures robades (ACN)

 

Respon