Els Museus d’Olot es preparen per a la reobertura

Serà qüestió de dies. La seva directora, Montse Mallol, assegura que estan treballant en els protocols, però encara falta saber com s’aplicaran en alguns espais. L’Institut de Cultura ja prepara algunes exposicions noves i ha començat, a porta tancada, la instal·lació de mesures de seguretat i higiene a les sales de la ciutat.

Imatge del Museu dels Sants d’Olot (Pau Masó)


Com per exemple, la col·locació de mampares de protecció en els punts d’atenció al públic. També s’ha de dissenyar un pla per evitar aglomeracions en els espais tot i les limitacions d’aforament. La directora dels Museus d’Olot, Montse Mallol, diu que estan preparats per seguir totes les mesures que se’ls demanen.

 

I és que en les pròximes setmanes els museus ja tenen previst tornar a obrir. Mallol assegura que ho faran quan siguin espais “segurs i saludables”. En aquells equipaments on és més complicat mantenir el distanciament de dos metres, es dissenyarà un circuit d’entrada i sortida.

 

Mentre treballen per la seva reobertura, els Museus d’Olot també preparen noves exposicions. La pròxima serà una col·lecció fotogràfica de la Fundació Vilacases que compta amb noms tan importants com Jordi Bernadó o Pere Jaume. Començarà el 20 de juny, i ocuparà l’espai que fins ara ocupava l’exposició Realismes a Catalunya.

Respon