Els naturalistes preveuen presentar un contenciós administratiu contra el Pla Especial de l’Alta Garrotxa

En declaracions a Ràdio Olot, asseguren que hi va haver “deficiències importants” a l’hora de tirar endavant l’aprovació inicial. Altres col·lectius com veïns i propietaris també tenen pensat presentar al·legacions, fins i tot a la totalitat del Pla.

El Pla Especial de l’Alta Garrotxa es va presentar al febrer (Pau Masó)


D’aquí a un mes s’acaba el termini per presentar al·legacions a l’aprovació inicial del Pla Especial de l’Alta Garrotxa. El document presentat el passat febrer ha estat envoltat de crítiques per la falta de consens entre els actors que formen l’espai natural garrotxí. Ara, des de la Coordinadora d’Entitats de l’Alta Garrotxa, asseguren a Ràdio Olot que passaran de les al·legacions i aniran directament al jutjat. El seu president és en Joan Montserrat.

 

La Coordinadora d’Entitats, que agrupa diferents col·lectius naturalistes, critica que no s’ha tingut en compte certs actors del territori com els propietaris de l’Alta Garrotxa.

 

Els sectors crítics del Pla Especial de l’Alta Garrotxa preveuen coordinar-se de cara al setembre, quan s’acaba el termini de presentació d’al·legacions. Tot apunta que propietaris i veïns presentaran esmenes a la totalitat del Pla i queda per veure si s’afegiran al contenciós administratiu que vol presentar la Coordinadora.

 

Respon