Els olotins Marià Clavell i Laia Mitjà guanyen la primera lliga espanyola de horseball

Els seus equips, el Malla i el Banyoles, s’han proclamat campions masculins i femenins després dels últims tres partits disputats aquest cap de setmana a Madrid. Tots es van jugar amb mascareta.

Marià Clavell i Laia Mitjà, amb els trofeus (Anna Plana)

Recupera la conversa amb Marià Clavell al ‘Tercer Temps’

(a partir 1:09:00)


Mentre la majoria de competicions encara han de començar, n’hi ha una que ja s’ha acabat. És la lliga espanyola de horseball, que va quedar penjada al març per culpa del coronavirus, es va reprendre en les últimes setmanes i s’ha acabat ara amb dos campions garrotxins: Laia Mitjà, campiona amb el Banyoles femení, i Marià Clavell, campió amb el Malla masculí. Clavell ha passat pel ‘Tercer Temps’ de Ràdio Olot.


El Malla de Marià Clavell va acabar la lliga guanyant amb contundència contra l’Arklys de Madrid, la Universitat Camilo José Cela també de la capital madrilenya i l’Iruña navarrès. Els tres últims partits es van disputar en format de concentració aquest cap de setmana passat a Madrid. I, per primera vegada, tots els esportistes van haver de portar mascareta per jugar.


Amb 26 gols, Marià Clavell va ser el màxim anotador del seu equip i el tercer de tota la competició. A la categoria femenina, també va destacar l’olotina Laia Mitjà, autora de 6 gols i campiona de lliga amb el Banyoles. Com el Malla masculí, l’equip del Pla de l’Estany també partia com a líder de la seva classificació i va guanyar els tres partits que va jugar a Madrid.

Aquesta era la primera edició de la lliga espanyola de horseball, que, si tot va bé, començarà la segona a finals d’octubre.

Respon