Els paisatges de la Vall de Bianya s’omplen d’art

Aquest cap de setmana el municipi celebrarà la cinquena edició de la Bianyal. La mostra artística d’aquest 2018 comptarà amb set creadors que intervindran en quatre indrets diferents del municipi. Aquest any també hi haurà un concert de Joana Serrat el dia abans a l’església de Santa Margarida.

Roda de premsa de la Bianyal 2018 (Pau Masó)


Els paratges de la Vall de Bianya es converteixen aquest cap de setmana en el marc inconfusible de diferents obres d’art. Set artistes d’arreu del món exposaran les seves creacions en diferents formats i punts del municipi. Els espais són La Coromina, Sant Martí de Solamal, el Molí d’en Solà i el centre de recerca “La Vila” dels arquitectes RCR. En tots i cada un d’aquests espais hi haurà una o més d’una proposta que s’adaptarà a l’entorn i intentarà interpel·lar l’espectador. Un dels organitzadors de la Bianyal, David Sataeulàlia, explica algunes de les intervencions que es podran veure.

 

Aquestes i la resta de creacions es podran veure a través de les sessions guiades que s’han programat tant dissabte com diumenge. Cada una d’elles acollirà un màxim de 55 persones i durarà més de dues hores. A més d’això, la Bianyal proposa un concert el divendres que aquest any anirà a càrrec de Joana Serrat. Un dels organitzadors, Quim Domène, en dona més detalls.

 

La cantautora osonenca actuarà a les vuit del vespre en un concert gratuït. Per gaudir de l’excursió artística de dissabte i diumenge cal inscriure’s a l’Ajuntament o a la pàgina web del certamen.

Respon