Els Pets, Joan Pere i Lloll Bertran, les estrelles de la Festa del Roser de Sant Joan les Fonts

Els artistes Joan Pera i Lloll Bertran portaran a Sant  Joan les Fonts l’obra de teatre Don Juan Tenorio. També actuaran el dissabte a la nit el grup de rock català Els Pets. Aquesta i altres activitats es faran amb motiu de la Festa del Roser.

joan-pera-lloll-beltran

 L’obra Don Juan Tenorio

La Festa del Roser de Sant Joan les Fonts se celebra cada any, quinze dies després de Setmana Santa. Durant tot un cap de setmana el poble de Sant Joan es vesteix amb les seves millors gales i organitzen un ampli ventall d’activitats. El regidor de festes, Joan Llongarriu ha explicat que entre les activitats destaquen el concert de Els Pets i Lapsus al Pavelló el dissabte a partir de les 11:00 de la nit. Al mateix Pavelló, però el diumenge  a 2/4 de 7 es farà l’obra de teatre Don Juan Tenorio interpretada pels artistes Lloll Bertran i Joan Pera.

Aquest any també hi ha novetats dins el programa d’activitats com l’exposició de Playmobil el dissabte a la rectoria.

Com cada festa del Roser no faltarà el ball dels gegants Joan i Roser acompanyats del seu fill Jaumet. Per a més informació sobre el programa d’activitats es pot consultar la pagina web oficial de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts.

Respon