Els premis Garrotxí de l’Any arriben a la catorzena edició

Jordi Jou, Laura Pallàs i Adriana Sànchez són els tres candidats a recollir el guardó aquesta nit. Des del CIT anuncien que probablement l’any que ve hi haurà canvis en l’edició dels premis. 


L’entrenador de natació Jordi Jou, la musicòloga i membre de l’equip que estudia la història centenària de l’Escola de Música d’Olot Laura Pallàs, i la investigadora i científica Adriana Sànchez són els tres finalistes al Garrotxí de l’Any 2018. La proposta d’aquests noms comença uns mesos abans i tothom pot participar-hi, seguidament és un jurat qui acaba decidint el guanyador. Segons el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot, aquesta primera fase no està funcionant com els hi agradaria i preveuen fer-hi alguns canvis de cares l’any vinent. El seu president és Josep Andrés.

 

A més d’aquest premi, aquesta nit també s’entregaran els premis a millor trajectòria personal, millor iniciativa personal, millor iniciativa social i millor iniciativa promocional. Coincidint amb el quinzè aniversari l’any vinent, el president del CIT ja ha avançat que segurament hi haurà alguns canvis en la dinàmica dels premis.

 

L’acte comença a 2/4 de 9h del vespre i es podrà seguir en directe per Ràdio Olot.

Respon