Els propers mundials de patinatge artístic es posposen un any

El campionat del món que aquest octubre s’havia de fer al Paraguai passa al 2021, i els World Skate Games de l’Argentina de l’any que ve passen al 2022. El Club Patinatge Artístic Olot creu que és la decisió més coherent.

Canvis al World Skate Games: Buenos Aires agafarà el testimoni de Barcelona el 2022 en comptes del 2021

Era oficiós i ara ja és oficial. El campionat del món de patinatge artístic d’aquest octubre a Asunción, al Paraguai, no es farà. Però tampoc quedarà cancel·lat per sempre: World Skate, la federació mundial, ha decidit mantenir la seu i fer-lo el 2021. Aquest era any de World Roller Games, ara anomenats World Skate Games, i això vol dir que els jocs mundials dels esports de les rodes petites que s’havien de fer el 2021 a l’Argentina també correran un any i passaran al 2022. El president del Club Patinatge Artístic Olot, Josep Sagués, ho considera lògic i creu que és just per a la federació paraguaiana mantenir el Mundial al seu país.


L’Europeu d’Almere, també al 2021

World Skate també ha anunciat que l’Europeu d’artístic del 2021 es farà al mateix lloc on s’havia d’haver fet el d’aquest any —a Almere (Països Baixos)— i s’ha compromès a concretar “aviat” les dates de tots els esdeveniments de l’any que ve. Aquest 2020 serà el primer de la història de la federació en què no hi haurà ni un sol campionat mundial de cap disciplina.

Respon