Els reis del Carnaval d'Olot

Ja fa uns dies que el Carnaval d’Olot d’aquest any té rei i reina. Aquest any ho són Manel Arias de la colla dels Marrinxos i Montse Becerra dels Estucats.

reis carnaval 15

Els reis del Carnaval d’Olot han visitat els estudis de Ràdio Olot

Manel Arias i Montse Becerra han estat coronats com a rei i reina del carnaval olotí. Manel Arias és conegut com el ‘gurú’ dels Marrinxos, l’aguilot reial, del tambor, de la pandereta, entre altres i ara també com a rei del carnaval. Fa 16 anys que participa al carnaval d’Olot i és un dels fundadors de la colla. En Manel ha explicat a Ràdio Olot com es va sentir després de saber que seria el rei.

Per una altra banda, Montse Becerra suma al fet de ser Reina al fet de ser-ho dels Estucats, de la canya i la diversió i emperadriu dels polímers. Ella fa 11 anys que participa amb la colla dels Estucats als carnavals d’Olot. Per als dos monarques ha estat uns sorpresa la seva elecció.

Els reis del Carnaval és una tradició olotina i que des de l’any passat es fa un repàs a tots els que ho han estat amb un espectacle que es fa aquest dijous a la nit al Teatre Principal.

Respon