Els sanitaris de la Garrotxa alerten de nous casos de coronavirus en l’àmbit laboral

Creuen que, en algunes empreses, la pressa per reactivar l’activitat econòmica ha portat a descuidar algunes mesures de seguretat i higiene. A més també remarquen que, a mesura que passen els dies, els treballadors perden precaució. De moment, els professionals de la salut descarten rebrots per la sortida dels nens o per fer esport.

La principal preocupació, ara mateix, dels sanitaris garrotxins és el món laboral (ACN)

On sí que s’estan trobant casos és en l’àmbit laboral. El director dels CAP d’Olot i Besalú, Josep Lluís Nicolau, ho explica a Ràdio Olot.

 

La pressa per reobrir l’activitat empresarial ha pogut també passar factura. Les ganes de tornar a treballar poden haver provocat que les empreses no hagin preparat suficientment els seus llocs de treball.

 

En quarantena tots els treballadors

El director dels Centres d’Atenció Primària d’Olot i Besalú recorda i alerta que si es detecta un cas sospitós en una empresa, s’obligarà a posar en quarantena la resta de treballadors que hagin estat en contacte amb el possible cas de covid-19.

 

Ara mateix, el retorn als llocs de treball és el que més preocupa als centres d’atenció primària de la Garrotxa. Això, després d’haver superat sense rebrots la sortida dels infants i la sortida per fer esport.

Respon