Els tallers ocupacionals continuen netejant els espais verds d'Olot

Les brigades de tallers ocupacionals de l’Ajuntament d’Olot treballen en el pla “Redescobrim els espais verds”. Després d’intervenir el Volcà Montsacopa ara les activitats se centren en la neteja de vegetació i la retirada de materials del riu Fluvià al seu pas pel centre de la ciutat.

josep guix redescobrim els espais verds
Josep Guix i dos brigadistes (Sandra Sotillo) 

L’Ajuntament d’Olot va engegar aquesta primavera el programa “Redescobrim els espais verds”, un pla ocupacional que dóna feina a persones que estaven a l’atur i no cobraven cap prestació. L’objectiu del taller és millorar els espais naturals i de lleure de la ciutat. Ho fa mitjançant la creació d’unes brigades que actuen com a suport de la brigada de neteja habitual de la ciutat.  El regidor de Medi Ambient, Josep Guix, explica que el programa també ajuda en la reinserció laboral dels brigadistes.

Aquest pla ocupacional s’allargarà fins a la tardor. El primer lloc on van actuar va ser el Volcà Montsacopa  i en uns terrenys propers a l’Institut. Ara, les activitats se centren en el recorregut del riu Fluvià al seu pas per la ciutat. Manelic Santís forma part d’un dels grups d’actuació que aquesta setmana s’encarreguen de netejar els dipòsits d’aigua en el marc de la lluita contra el mosquit tigre.El traçat del Fluvià passa en 10 quilòmetres per la ciutat d’Olot des de la zona dels Tossols fins a les Tries. La intenció de l’Ajuntament és anar fent actuacions de neteja en aquesta zona durant tot el mandat.

Respon