Els veïns de la plaça del Mig d’Olot no tindran compensacions

Malgrat les molèsties que ha ocasionat la remodelació de la plaça i haver pagat part de les obres, l’Ajuntament no ha ofert cap compensació. Les rajoles que es van instal·lar patinen i això ha provocat que l’obra encara no sigui funcional mesos després de la seva inauguració. Segons ha pogut saber Ràdio Olot, el consistori aposta per un tractament que aporti rugositat a la part central de l’espai per solucionar la problemàtica. 

Des de fa més de dues setmanes la plaça del mig té una moqueta per evitar relliscades (Pau Masó)


La situació de la plaça del Mig ha generat preocupació i sorpresa entre els veïns, propietaris i comerciants de la zona. Tots ells van haver de pagar de la seva butxaca part d’una obra que va anar amb retard i que ara, després de tres mesos de la seva inauguració, no és funcional. Malgrat això el president de l’Associació de Veïns de la plaça del Mig, Jordi Rovira, diu a Ràdio Olot que l’Ajuntament no ha posat cap compensació sobre la taula.

 

A la plaça del Mig hi viuen una dotzena de veïns. També hi ha un centenar de propietaris de locals i places de pàrquing. Rovira explica que la situació es viu amb sorpresa, però que la voluntat és solucionar, com més aviat millor, la problemàtica.

Un tractament per augmentar la rugositat de les rajoles

Aquest dilluns, Ajuntament, veïns, propietaris i comerciants es van reunir per trobar una solució a les diverses patinades que s’han produït a la zona. En les pròximes setmanes, l’Ajuntament té previst treure la moqueta i fer un tractament a les rajoles perquè tinguin més rugositat.

 

L’obra de la plaça del Mig va costar gairebé mig milió d’euros. La meitat, uns 200.000, els van pagar els veïns. Es va inaugurar l’octubre, coincidint amb la Fira de Sant Lluc. El sobrecost de la instal·lació de la moqueta i el tractament que té previst fer ara l’Ajuntament, anirà a càrrec del mateix consistori.

Respon