Els Xerrics porten aquest diumenge la seva passió castellera a cinc pobles garrotxins

Aquest diumenge els Xerrics d’Olot portaran la seva passió castellera a cinc municipis de la Garrotxa. Una jornada que volen que serveix per acostar aquesta tradició arreu de la comarca i perquè la gent es faci seva aquesta entitat.

cartell_aixequemcastells-page-001


Força, equilibri, valor i seny. Aquest són els valors que integren el lema de la colla gegantera dels Xerrics d’Olot que volen donar a conèixer amb força a la comarca. És per aquest motiu que han preparat un ‘tour’ aquest diumenge a Santa Pau, Sant Esteve, Riudaura, Tortellà i Besalú on faran diferents actuacions al llarg del dia.

El cap de colla dels Xerrics, Moisès Cano, ha explicat a Ràdio Olot que a banda de que la comarca es faci seva la colla, esperen d’aquesta jornada la difusió dels valors del món casteller i aconseguir cridar l’atenció de més persones que vulguin involucrar-se a l’entitat. Per això, les demostracions que han previst estan pensades perquè, si algú ho vol, pugui provar l’experiència.

Horaris del ‘tour’

El ‘tour’ dels Xerrics del diumenge començarà a Besalú, on faran l’actuació a dos quarts d’onze a la Plaça del Prat de Sant Pere. Després, els castellers seran a Tortellà a tres quarts de dotze a la Plaça Mercat i abans no s’acabi el matí aniran a Sant Esteve d’en Bas, on està previst que hi arribin a la una del migdia al Parc de l’Estació. Ja a la tarda, començaran a dos quarts de cinc al carrer Major de Santa Pau i acabaran a les sis de la tarda a Riudaura, a la Plaça del Gambeto.

Respon