Un dels aïllats pel coronavirus a la Garrotxa: “Estem bé, ens controlen cada dia i els veïns ens porten el pa”

Un dels garrotxins confinats pel coronavirus ha parlat a Ràdio Olot. En Jordi Fàbrega viu a Olot i fa cinc dies que està tancat a casa juntament amb la seva dona. Diu a aquesta emissora que estan bé i no tenen cap símptoma. Fa més d’una setmana van estar en contacte amb un familiar que té el coronavirus i Salut els hi està fent un seguiment diari de la seva situació.

La parada d’en Jordi tancada des de fa dies (Pau Masó)


Des de divendres passat, en Jordi i la seva dona estan tancats a casa. Són els propietaris del Fesolaire Petit de la Plaça Mercat i han volgut explicar la seva situació a Ràdio Olot. Han assegurat que no estan infectats, ni tenen símptomes del coronavirus. Únicament segueixen una mesura de prevenció després que fa més d’una setmana van estar en contacte amb un familiar de fora la comarca que té el virus.

 

“Cada dia ens truquen i hem de dir com estem de febre”

Ni en Jordi ni la seva dona poden sortir de casa durant les 24 hores del dia. Ja fa cinc dies que estan confinats i diàriament els truquen des de l’Àrea Bàsica d’Olot, que és un dels actors que gestiona la situació del coronavirus a la Garrotxa.

 

Salut els hi ha dit que fins aquest dissabte s’hauran de quedar a casa. El període d’aïllament és de 14 dies, però en Jordi i la seva dona ja en van passar la meitat sense desenvolupar la malaltia i fent vida normal. Segons Fàbrega, el que més els preocupa és el negoci.

 

En Jordi és un dels sis casos d’aïllament que, de moment, es coneixen a la Garrotxa. Cap d’ells, però, ha donat positiu per coronavirus. En total a Catalunya hi ha un miler de persones confinades a casa, de les quals 300 són personal sanitari. Aquesta mesura no significa que es tingui el virus, sinó que es tracta d’una acció preventiva per aquelles persones que han estat en contacte amb ciutadans contagiats. Si els pròxims dies, en Jordi i la seva dona no tenen febre o tos, dissabte ja podran tornar a fer vida normal.

 

Escolta l’entrevista sencera

3 Responses to “Un dels aïllats pel coronavirus a la Garrotxa: “Estem bé, ens controlen cada dia i els veïns ens porten el pa””

 1. Laura

  Jordi son la Laura i la Lola estem a Mallorca ,ham inserso desitgem que pogeu fet vida normal ven aviat ,una abraçada

  Respon
 2. PRIM i DOLORS

  Hola, Jordi i Imma avui ens hem asevenrat de lo vostre, molts anims i si alguna cosa podem fer nomes heu de diro que aqui esterem. Una forta abraçada.

  Respon
 3. TONI peixeter

  Anims ,endavant ,tot pasa AMICS

  Respon

Respon