Endesa reforma la subestació elèctrica de Susqueda

Millorarà el servei de gairebé 4.000 clients. Els canvis afectaran a tres municipis de la Garrotxa (les Planes, Sant Aniol i Sant Feliu) i a cinc més de la Selva. La inversió ha estat de 50.000 euros.

Pla general de la subestació de Susqueda després de les reformes (ACN)

Endesa ha acabat les obres de reforma de la subestació elèctrica de Susqueda per millorar el servei de subministrament a 3.825 usuaris de la Selva i la Garrotxa. Les obres han suposat una inversió de 50.000 euros i han servit per canviar la maniobra pneumàtica per una d’elèctrica. La nova és més potent i també permet que es pugui dirigir a distància. Això comporta més rapidesa en el servei elèctric, ja que no fa falta desplaçar-se fins a Susqueda per resoldre algunes de les averies tècniques, ni per altres gestions.

En total, la reforma afectarà a tres municipis de la Garrotxa (les Planes d’Hostoles, Sant Aniol de Finestres i Sant Feliu de Pallerols) i a cinc més de la Selva (Amer, Anglès, la Cellera de Ter, Osor i Susqueda). Aquesta reforma s’emmarca en la inversió que està fent la companyia elèctrica per modernitzar la seva xarxa i convertir-la en un sistema més autònom a partir de sistemes que permeten el control telemàtic.

Respon