Les entitats sobiranistes de la Garrotxa mantenen l’esperança amb el govern

Asseguren que la pròrroga pel diàleg no es pot allargar. Des d’ANC i Òmnium Garrotxa afirmen que hi ha hagut “eufòria estroncada” per la suspensió de la independència pocs segons després. Això sí, no deixaran de fer costat al Parlament de Catalunya. 


Des de l’ANC i Òmnium Garrotxa es va viure de ben a prop la jornada d’ahir. Membres de les dues entitats van sortir de la Garrotxa direcció el passeig Lluís Companys de Barcelona. Els dos responsables de les entitats sobiranistes, Núria Torres des d’Òmnium, i Josep Ferrés des de l’ANC, van viure “in situ” de ben a prop el moment històric quan Puigdemont va declarar per uns segons la independència de Catalunya. Asseguren, però que l’eufòria es va trencar amb la suspensió immediata que donava pas al diàleg.

Des de les dues entitats, però, asseguren que ha estat un gest responsable i que seguiran al costat del govern català. Des d’Òmnium, Núria Torres, diu a Ràdio Olot que el temps per al diàleg “no es pot allargar”. Des de l’ANC, Josep Ferrés, assegura que “s’ha renovat la confiança amb el Parlament de Catalunya” i cal aprofitar el termini “per poder dialogar”.

Una trentena de cotxes des de la Garrotxa

Tant Torres com Ferrés van viure la jornada d’ahir molt a prop del Parlament, al passeig Lluís Companys, on s’havia convocat a la ciutadania. Una trentena de cotxes van sortir des de la Garrotxa direcció a la capital catalana per viure una declaració excepcional per a un moment històric pel país.

Respon