Entra a presó l’autor dels últims robatoris als comerços d’Olot

Se li imputen fins a 15 fets delictius. El detingut utilitzava tapes d’embornals per trencar els vidres de les botigues i sostreure els diners de la caixa enregistradora. Es tracta d’un jove de 22 anys i veí d’Olot.

Un dels comerços on el lladre va actuar la setmana passada (Ràdio Olot)


Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Olot van detenir la setmana passada un home de 22 anys de nacionalitat colombiana i veí d’Olot com a presumpte autor de quinze delictes de robatori amb força a establiments. Entre el 18 de novembre al 25 de desembre de l’any passat es va tenir coneixement d’un increment de robatoris amb força a botigues d’Olot. Concretament, se’n van violentar onze, una d’elles tres vegades.

El lladre agafava  una tapa de clavegueram i la utilitzava per trencar el vidre de l’establiment. Un cop dins, forçava la caixa enregistradora i s’emportava el botí.

El passat 5 de març els investigadors van localitzar i detenir l’autor dels robatoris localitzar al carrer Pardal d’Olot. El detingut, amb diversos antecedents, va passar el dia 7 de març  a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, el qual en va decretar la seva llibertat.El mateix dia els agents van esbrinar que aquest lladre també era l’autor de quatre robatoris més comesos la primera setmana de març amb el mateix modus operandi. Per aquest motiu, se’l va tornar a detenir com a presumpte autor d’aquests quatre delictes.

La investigació no es dona per finalitzada i no es descarten més detencions. El detingut, amb diversos antecedents, ha passat avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, el qual ha decretat el seu ingrés a presó.

Respon