ERC creu que el cost del nou coworking d’Olot és “excessiu”

El partit pensa que no s’haurien de gastar tants diners en la reforma de l’espai i centrar-se més en l’ús del servei. L’Ajuntament es gastarà 180.000 euros en reformar els antics magatzems de Can Nyera i convertir-los en un espai per a emprenedors. 

Els magatzems Guitart es transformaran en un espai de coworking (Pau Masó)


El consistori olotí ja ha aprovat el projecte i les obres estan en marxa. Està previst que el nou espai de coworking s’inauguri el primer trimestre de l’any que ve. Mentrestant, ERC s’ha mostrat disconforme amb el cost de l’obra.  Diuen que l’Ajuntament es gastarà massa diners en la reforma d’un espai que necessita una transformació important. La portaveu del grup republicà a Olot és Anna Barnadas.

 

Els 180.000 euros que destinarà l’Ajuntament per al nou coworking serviran per adaptar l’espai que tindrà una capacitat per a 16 emprenedors. Des d’ERC asseguren que caldria posar més inversió en el contingut del servei i menys en la forma. Branadas també proposa invertir part dels diners en habitatge del barri del Nucli Antic.

 

L’espai de coworking d’Olot pretén ser un servei per a autònoms i emprenedors. Busca crear sinergies entre els diferents projectes que s’incloguin. El servei se cedirà a una empresa que serà la responsable de gestionar-lo i seleccionar les persones que en formaran part.

Respon