ERC creu que Olot està en una situació de “desgovern”

El partit critica que a menys d’un mes per acabar l’any ningú de l’equip de govern els hagi fet arribar cap proposta sobre els pressupostos de l’any que ve. Els republicans diuen que l’alcalde els ha ofert diàleg, però no els ha convocat a cap reunió. 

Roda de premsa d’ERC aquest dilluns (Pau Masó)


Segons ERC, en l’última Junta de Portaveus, Pep Berga els va fer arribar la voluntat de parlar dels pressupostos entre tots els grups municipals, però aquesta oferta no s’ha traduït en cap acció. Els republicans tampoc han rebut cap esborrany dels pressupostos amb què treballa l’equip de govern. Tot plegat, segons la portaveu d’ERC, Anna Barnadas, fa que Olot estigui en una situació de “desgovern”.

 

Es desconeix la data en què es portaran a aprovació els pressupostos, però l’equip de govern ja ha deixat clar que no tenen pressa i que els comptes es podrien aprovar, si fes falta, l’any que ve. Des d’ERC demanen que s’aturi el projecte de l’Espai Cràter.

 

Els pressupostos per al 2020 van quedar aturats per la rebaixa en l’augment de l’IBI que va haver de fer l’equip de govern després de la pressió popular. L’única oportunitat que li queda a l’equip de govern per aprovar els comptes abans d’acabar l’any és el ple del pròxim 19 de desembre, aquest serà l’últim del 2019. Si no es porten els comptes a votació, la ciutat entrarà al 2020 amb uns pressupostos prorrogats.

Respon