ERC Olot demana aprofitar el confinament per fer més carrils bici

El partit demana que la capital de la Garrotxa segueixi l’exemple d’altres ciutats i aprofiti la situació per guanyar terreny al vehicle privat. La proposta d’ERC permetria pintar vuit quilòmetres de carril bici pels carrers de la capital de la Garrotxa.

La proposta d’ERC Olot aposta per una mobilitat sostenible (ERC Olot)

Bogotà, Budapest o Berlín són algunes de les grans ciutats mundials que han aprofitat el confinament per ampliar la seva xarxa de carrils bici. Ho han fet, primer, per evitar contagis, i segon, com una oportunitat per guanyar terreny al vehicle privat. Esquerra Republicana vol que Olot se sumi a les grans ciutats i també aprofiti la situació per fer el pas cap a una mobilitat més sostenible. La portaveu del partit a la capital garrotxina, és Anna Barnadas.

 

La proposta d’ERC consistiria únicament en el pintat de carrils bici i per això defensen que es tracta d’una iniciativa factible. Implicaria, però, treure alguns aparcaments i reordenar algunes vies amb reducció del límit de velocitat.

 

ERC traslladarà la proposta a l’equip de govern a través de la Junta de Portaveus i la taula de treball entre grups creada per la crisi del coronavirus. Creuen que, si la proposta tira endavant, podria ser realitat abans de l’agost.

Respon