ERC Olot diu que “li sap greu” la decisió que ha pres Educació sobre la línia del Malagrida

El grup municipal assegura que seguiran pressionant la conselleria, governada pel mateix partit, perquè si hi ha prou demanda es mantinguin les dues línies de P3. La formació admet que “no se n’ha sortit” a l’hora d’evitar el tancament.

La portaveu d’Olot, Anna Barnadas, juntament amb regidors del partit en una imatge d’arxiu (Pau Masó)

Tot dependrà del que digui la preinscripció, però el front comú entre partits i les demandes dels pares i mares no han estat suficients per evitar que el Departament d’Educació oferís només una línia de P3 al Malagrida d’Olot. Tampoc el mateix partit que governa la conselleria ha pogut frenar la decisió. ERC Olot ha assegurat que ha estat pressionant perquè no s’arribés a aquesta situació. La portaveu dels republicans a la ciutat, Anna Barnadas, diu que “els hi sap greu”.

 

Barnadas ha assegurat que seguiran fent pressió a la conselleria, governada per ERC, per mantenir el compromís de recuperar la línia si al final de la preinscripció la demanda ho permet.

 

La decisió del Departament d’Educació també ha estat criticada per la CUP d’Olot a través de les xarxes socials. El partit ha demanat als republicans que facin “les gestions pertinents per corregir aquest greu error” i ha reclamat a l’Ajuntament d’Olot que segueixi pressionant Educació.

Respon