ERC promet que la cultura representarà el 2% del pressupost de la Generalitat

Els republicans han assegurat en l’últim acte de campanya que destinaran més inversió per mantenir la cultura com un dels pilars bàsics de l’estat el benestar. En matèria econòmica, els republicans també han promès impulsar una banca pública catalana.

Bartomeu Compte, candidat d’ERC a les eleccions (Pau Masó)


A les últimes hores de la campanya electoral, ERC ha volgut remarcar les seves propostes en cultura i finances. El candidat garrotxí, número 4 a la llista gironina, Bartomeu Compte, ha explicat que si governen destinaran més pressupost a cultura.

 

Compte també ha dit que ERC defensa el català com la llengua vehicular a Catalunya i ha considerat la cultura com “el quart pilar de l’estat del benestar”. Per altra banda, la candidata garrotxina i suplent a la llista gironina, Dolors Corretgé, ha parlat de les propostes financeres. Corretgé ha remarcat la voluntat de crear una banca pública catalana.

 

Corretgé ha valorat el moment pandèmic com “una oportunitat per fer un canvi de model econòmic” a través del desenvolupament sostenible. També ha explicat que des d’ERC treballaran perquè els serveis bàsics estiguin al “servei de la gent”.

 

Respon