ERC proposa convertir la zona de l'antiga estació d’Olot en un gran aparcament

Creuen que l’esplanada està infrautilitzada. Assenyalen que seria un bon lloc on els visitants que arribin a la ciutat deixessin el cotxe i anessin a peu al centre. També proposen fer un parc infantil per a la gent del barri i convertir l’edifici de l’antiga estació en el local social dels veïns. 

Membres d’ERC davant l’edifici de l’antiga estació d’Olot (Pau Masó)


Setmanes després que l’equip de govern entregués un nou local social a l’associació de veïns de Pequín, ara ERC proposa reconvertir l’espai de l’antiga estació situat al mateix barri. Els republicans posen sobre la taula la idea de transformar l’esplanada de l’estació en un aparcament per a cotxes. Ho explica la candidata a l’alcaldia per ERC a Olot, Anna Barnadas.

 

A més de l’aparcament, ERC també proposa fer un parc infantil a la mateixa zona per als veïns del barri de Pequín. En aquesta línia també creu que l’edifici de l’antiga estació hauria de ser l’espai social del barri i reubicar l’Escola d’Adults a l’edifici de Can Monsà.

 

Des d’ERC creuen que l’Ajuntament hauria d’aprofitar els locals públics que hi ha a la ciutat. Fa poques setmanes, l’equip de govern va anunciar que pagaria el lloguer d’un nou espai social per als veïns de Pequín valorat en 800 euros al mes.

Respon