ERC proposa fer del barri vell d’Olot un “nou Nucli Antic”

El partit ha explicat que, si arriba a l’alcaldia, treballarà en cinc eixos bàsics per reconvertir el centre de la ciutat: Mobilitzar el parc d’habitatges, dinamitzar el comerç, reurbanitzar la zona del Carme, potenciar la plaça Major i fomentar les zones verdes d’aparcament són les cinc propostes republicanes per reconvertir el Nucli Antic.

ERC ha anunciat les mesures en una roda de premsa a la plaça Major d’Olot (Pau Masó)


Esquerra creu que no es pot esperar “ni un minut més” després de vuit anys de govern, on “no s’ha fet res” al centre de la ciutat. El partit proposa treballar en diferents eixos clau per arribar a la revitalització del Nucli Antic. Segons el partit, la prioritat és que “la gent vagi a viure al barri vell”. El número 6 de la llista d’ERC a Olot és Manel Danés.

 

A part de l’habitatge, ERC també aposta per dinamitzar un eix comercial fins al Carme i reurbanitzar aquesta zona amb l’espai de Can Sacrest. També creuen que cal donar més protagonisme a una plaça Major que ha passat a segona categoria”. Per últim també aposten per ampliar la zona verda d’aparcament.

Respon