ERC renova la nova directiva comarcal a la Garrotxa

A partir d’ara, Miquel Reverter dirigirà la nova executiva del partit a la comarca, en substitució de Pep Companys. La candidatura de l’alcalde de Castellfollit va sortir escollida en l’assemblea comarcal del passat cap de setmana. Reverter diu que la formació vol seguir creixent a la comarca tant en militants com en representació als ajuntaments i ja mira les eleccions del 2023 amb la intenció d’arribar a “governar la comarca”.

La nova executiva comarcal d’Esquerra Republicana (ERC Garrotxa)

Amb el canvi al capdavant de l’executiva comarcal, la formació es marca com a objectiu continuar amb la feina feta fins ara i ampliar la militància i la representació als ajuntaments. El mateix Miquel Reverter assegura que els republicans estan “totalment preparats per governar la Garrotxa”.

 

A les últimes eleccions municipals, Esquerra Republicana va doblar les seves alcaldies a la comarca: de tres van passar a sis, i només una quarantena de vots van evitar que també guanyés a Sant Joan les Fonts. Els bons resultats han provocat que la formació ja s’hagi posat com a objectiu les pròximes municipals del 2023.

 

A l’assemblea comarcal també es va decidir crear una secretaria de coordinació de grups a l’oposició. A més d’una altra per gestionar els grups de govern per ajudar a les formacions locals a aconseguir els objectius i construir una estratègia comarcal comuna. Miquel Reverter agafa el relleu de l’alcalde de Santa Pau, Pep Companys, després de cinc anys a la presidència d’ERC Garrotxa.

Respon