ERC renova l’executiva local d’Olot

Adrià Aulinas agafarà el relleu de Mèius Ferrés a la presidència. La renovació ve marcada pels estatuts del partit i té un important accent jove. El nou president s’ha marcat com a objectius cohesionar la militància i millorar l’estratègia comunicativa de la formació. 

La nova executiva local d’ERC a Olot amb Adrià Aulinas al capdavant (Pau Masó)


A efectes pràctics l’executiva local té una tasca més interna que pública. S’encarrega de captar nous militants, ser corretja de transmissió de les seccions nacionals a les locals i treballar paral·lelament amb el grup municipal. Els estatuts d’ERC Olot marquen que cada quatre anys s’ha de renovar l’executiva. A través de l’assemblea local, la formació olotina ha decidit un nou grup liderat per Adrià Aulinas que agafa el relleu de Mèius Ferrés. Aulinas explica els objectius que es marca la nova executiva.

 

La nova executiva local d’ERC estarà formada per deu persones. Adrià Aulinas és estudiant d’advocacia i va ser número vuit a l’última llista electoral d’ERC a Olot. Segons ell mateix, agafar la presidència de l’executiva local “és un honor”.

 

La nova executiva local d’Olot està marcada per un fort accent jove amb la meitat dels seus membres que no superen els 30 anys. Actualment, ERC Olot té una trentena de militants i uns 300 simpatitzants.

 

 

Respon