ERC vol fer una residència d'estudiants a l'antic hospital d'Olot

També proposa instal·lar-hi una empresa de logística olotina que porti productes de proximitat a les cases de la ciutat i un centre anomenat Olot Actiu que fomenti l’emprenedoria.


Esquerra Republicana considera que Olot és referent en cicles formatius de grau mitjà i superior i en estudis universitaris de l’escola d’art, i que els nois i noies que arriben de fora necessiten un espai per viure a la ciutat. Per això, la seva proposta és fer una residència d’estudiants a l’antic Hospital Sant Jaume. La candidata d’Esquerra a l’alcaldia és Anna Barnadas.


ERC també fa altres propostes per omplir l’antic hospital. Una d’elles és que s’hi pugui instal·lar una empresa de logística olotina que faci la competència a les grans empreses d’internet i que treballi per fer arribar productes de proximitat a les cases d’Olot. Si governen, els republicans també crearan al mateix espai el centre Olot Actiu per fomentar l’emprenedoria i el treball compartit, i una mesa local per a l’ocupació que reuneixi periòdicament administracions, empresaris i joves emprenedors.

Respon