Èric Vilanova: de promesa, a realitat

És el canvi que vol fer el jove migcampista de la Unió Esportiva Olot. Encadena tres partits com a titular i, en declaracions al Tercer Temps de Ràdio Olot, admet que és ara quan es torna a sentir futbolista al club de casa seva.

eric-vilanova-marti-albesa-ueo

Èric Vilanova, en un partit amb el primer equip de l’Olot de fa dues temporades (Martí Albesa/UEO)

Èric Vilanova només té 20 anys –en farà 21 aquest mes–, però ja ha viscut tantes coses a la Unió Esportiva Olot que se’l cataloga com l’eterna promesa del club. El seu debut amb el primer equip va ser ara fa cinc anys en un Júpiter 0 – Olot 2 i, des d’aleshores, ha sortit cedit tres vegades i ha anat jugant sense tenir regularitat. Amb l’Olot un altre cop a Tercera, Èric creu que ha arribat el seu moment.

No són només paraules. De moment, Èric Vilanova ho està demostrant al terreny de joc. Va començar la temporada jugant de fals extrem, però quan ha rendit més ha estat al doble pivot fent funcions d’organitzador. Ara ja fa tres partits que és titular i, en els dos últims, ha jugat en aquesta posició, al costat d’un altre tocador, Hèctor Simon. Èric admet que aquestes setmanes gaudeix del futbol com mai ho havia fet a l’Olot. L’última vegada que es va sentir tan protagonista va ser al Figueres, on ha jugat cedit les segones voltes de les dues darreres temporades. Ho va recordar al ‘Tercer Temps’ de Ràdio Olot.

Pensant en el Palamós

Precisament, diumenge Èric Vilanova recordarà el seu passat al Figueres quan s’enfronti al Palamós, etern rivals dels figuerencs. A banda de les sensacions personals, el migcampista de l’Olot remarca la importància del partit. El Palamós és quart i podria arribar a quedar a dotze punts, però Èric creu que seria un error pensar en la classificació.

Després de dos dies de festa, l’Olot va tornar aquest dimecres als entrenaments per preparar el duel gironí de diumenge a les cinc de la tarda a Palamós. El davanter Uri Santos ja s’entrena amb el grup.

Torna a escoltar el ‘Tercer Temps’ amb Èric Vilanova

Respon