Es busquen voluntaris

El 29 de novembre torna a fer-se el Gran Recapte d’Aliments i el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa fa una crida per a buscar voluntaris per a fer-ho possible. Es busca gent de totes les edats per aconseguir una nova fita de solidaritat. L’any passat es van recollir més de 39.000 quilos d’aliments i productes bàsics.

El Gran Recapte busca voluntaris (entitatsgarrotxa.cat)

JORDI ALTESA |El 29 de novembre ha de ser de nou un gran dia de la solidaritat amb els que més ho necessiten, però el pas previ passa per tenir el nombre de voluntaris suficient. Cal gent tant per recollir productes als supermercats, com per dur-los al Centre de Distribució d’Aliments i també per a organitzar-los un cop arriben allà. La coordinadora del Gran Recapte, Mireia Delgà, detalla les posicions per les que fa falta gent.  

Per a fer la inscripció com a voluntari del Gran Recapte d’Aliments cal fer-ho abans del 7 de novembre. El procés es pot fer des del web del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa on s’ha d’emplenar un formulari. A totes les comarques de Girona es busquen fins a 4.000 voluntaris a través del Banc dels Aliments. La Garrotxa no només destaca amb record d’aportació d’aliments sinó que també ho fa amb el capítol de voluntaris. L’any passat es va batre record amb 268 persones inscrites.

El Gran Recapte d’Aliments de la Garrotxa s’ha convertit ja en una cita solidària a la comarca. Cada any ha seguit creixent i les xifres són cada cop més grans. L’any passat es va arribar als 39.085 quilos d’aliments i productes bàsics. 

Respon