Es detecten nou positius més en el brot de la residència Montsacopa d’Olot

Les proves fetes aquest cap de setmana han fet pujar el total de contagis a 31. D’aquests, 26 són usuaris i cinc són treballadors. Un dels residents s’ha hagut de traslladar a l’Hospital d’Olot, tres tenen símptomes i la resta són asimptomàtics.

La residència Montsacopa d’Olot (Pau Masó)


Les proves PCR fetes aquest cap de setmana han destapat nou positius més a la residència olotina. Això fa que la situació empitjori i el nombre total d’infectats pugi a 31. D’aquests, 26 són usuaris i 5 són treballadors. Tots els contagis detectats aquest cap de setmana han estat persones residents. Tot i les proves i l’aïllament, la situació ha anat a més i també s’ha hagut de traslladar un dels contagiats a l’Hospital d’Olot. A més, hi ha tres residents amb símptomes, i la resta són asimptomàtics.

El brot es va detectar fa una setmana després que un treballador presentés símptomes de covid. Es van fer proves PCR i es van detectar 17 residents i 5 treballadors positius. Ara se n’hi sumen de nous amb les proves fetes aquest cap de setmana. De moment, no s’ha informat si el centre farà més proves per seguir detectant possibles nous contagis. Fins al moment, no s’ha produït cap defunció.

Aquest és el segon brot que es detecta al Montsacopa. El passat mes de setembre també se’n va registrar un que va durar quinze dies i va provocar més d’una vintena de contagis i tres morts.

Respon